+46705880072

NÄRINGSANALYS

På ett enkelt och snabbt sätt kan du få en uppfattning om eventuella brister eller överskott av vitaminer, mineraler och tungmetaller.

NÄRINGSANALYS - MÄTBARA BRISTER I KROPPEN

Marama har fått möjligheten att, genom företaget Mineralstationen, få tillgång till ett instrument som mäter brister respektive överskott av vitaminer, mineraler, essentiella fettsyror och tungmetaller. Vi kan äntligen erbjuda en intracellulär mätning av näringsnivåerna, separat eller inkluderat vid en konsultation, en näringsanalys. Alltså hur mycket näring som faktiskt finns i cellen och vad du har kunnat tillgodogöra dig och inte vad som "flyter runt i kroppen". Metoden/instrumentet jag använder mig av heter bioresonans och det är ganska välkänt i omvärlden men relativt okänt i Sverige. Du kan läsa mer om det här. Här hittar du information om vetenskapliga studier utförda med den ledande tillverkarens utrustning.

Tillskott

Marama har även möjlighet att erbjuda några basprodukter som är framtagna enligt konstens alla regler vad det gäller rätt mängd av varje ingrediens och framför allt i förhållande till varandra och med annorlunda nivåer än vad som finns i butikerna. De passar dig som endast vill investera i ett minimum av tillskott. För mer info se här.

Ett sådant kraftfullt tillskott med näringsämnen som arbetar i synergi för optimal funktion ger kroppen förutsättningar att själv korrigera obalanser. Tungmetaller kan t.ex. ockupera cellerna och kroppen klarar inte av att göra sig av med dessa vid brist på vissa näringsämnen.

Det är fortfarande möjligt att komplettera med andra terapier eller produkter men vad det gäller vitaminer och mineraler så är dessa tillskott kompletta och den synergetiska effekten bör inte störas.

Mineralstationen

Mineralstationens koncept är en del av ett mycket större koncept där man under många år testat olika näringstillskott och olika kombinationer. Preparaten är specialtillverkade på licens och mängden näringsämnen är noga anpassat efter vad man sett ger bäst resultat.
 
Mineralstationens filosofi är att arbeta med fungerande tillskott där man kan mäta resultaten. Det är billigare och du slipper köpa ett antal olika burkar av varierande kvalitet men framförallt så slipper du gissa dig till vad du behöver.
 
Deras specialtillverkade produkter heter LIVLIG och LADDAD och här kan du läsa mer om varför de fungerar så bra.

Läs gärna om Mineralstationen och deras tillskott, så att du får grundläggande kunskaper i ämnet.

Tillskotten kan enbart köpas via registrerade terapeuter. Om du vill skaffa dem med hänvisning till mig klickar du här.

Mätningen är enkel och genomförs på plats i Maramas lokaler i Kungsbacka.

VILL DU MÄTA DIN VÄRDEN? KLICKA PÅ KNAPPEN FÖR ATT BOKA

boka