+46705880072

HEALING 

Healing är en gammal form av läkekonst som bygger på att upprätta balans och fylla på med ny energi i kroppen. Healing hjälper kroppen att stärka sin egna självläkande förmåga. Healing är ett fantastiskt verktyg vid stress, smärta, utbrändhet, oro och nedstämdhet.

Jag är Reiki Master samt utbildad inom shamansk healing och shamansk wombhealing.

När du kommer på healingbehandling hos Marama vägleder jag dig in i dig själv där du får möjligheten att hela och transformera det som står i vägen för ditt eget helande och växande. Jag anser att obalanser, negativa mönster och i många fall sjukdomar, hänger ihop med vårt inre liv, den värld vi har skapat inom oss själva.

När du väljer att komma på healingbehandling hos Marama väljer du tjänsten Healing, har du sedan specifik önskan kring vilken typ av healingform du vill ha så får du gärna specificera det. I annat fall arbetar jag intuitivt och du får den typ av healingbehandling som just du är redo för här och nu.

Varje behandling är ca 1 timme. Vi möts först i samtal för at du sedan ska få ta del av healing på bänk eller madrass, skönt inbäddad i filt.

Healing är en process och jag rekommenderar starkt att du kommer vid 3 eller 5 tillfällen i nära följd (ca 1 veckas mellan rum mellan tillfällena) för bästa resultat.

Reiki healing är en mjuk men kraftfull healing form. Reiki är japanska Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder "universell" och ki, som betyder "livsenergi" och motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien. Universell livsenergi.

Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet.

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod för att släppa stress, frigöra spänningar och blockeringar samt balansera kropp och själ. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle, så som vid stress, smärta, utbrändhet, oro och nedstämdhet. Reiki healing är klassat som friskvård hos Skatteverket, så det går utmärkt att nyttja ditt friskvårdsbidrag hos mig!


Shamansk healing. Jag är utbildad i så väl shamansk healing som shamansk wombhealing. Den shamanska healingen kan upplevas kraftfullare och jobbar mer på djupet. Shamansk healing är en kraftfull healingmetod där samtal kombineras med healing. Du får möjlighet att titta på och ifrågasätta dina föreställningar, attityder och frigöra tung energi och negativa mönster. Varje behandling ser olika ut beroende på var du befinner dig och vilka dina behov är. Vi möts först i ett samtal där vi tittar på anledningen till varför du valt att komma på healing. Vi identifierat det som vi behöver jobba med. Under resten av behandlingen kommer du sannolikt bli ombedd att lägga dig på bänken, fullt påklädd, väl omstoppad för att där ev. släppa på tung energi, skapa nytt flöde i din kropp och fylla på med ny energi. Genom denna process läker du gamla sår och skapar ett mer kärleksfullt förhållningssätt till dig själv och din omgivning. Denna process skapar balans i kropp och sinne och bidrar till en bättre hälsa. Shamansk healing är en hjälp till självläkande. Behandlingen pågår i ca 1 timme.


Shamansk wombhealing. Här lägger vi mycket fokus på livmodern. Vår livmoder är källan till allt liv, vårt allra mest heliga. Vår livmoder minns och det är här vi bär på generationer av kunskap men även trauma och sorg. Det är här vi hittar vår kreativitet och livskraft.

I en trygg och kärleksfull miljö möter jag dig som är redo att släppa på gammalt trauma och sorg. Vår livmoder är källan till allt liv. Här finns ingången till djup kunskap och visdom. Vår livmoder är även en plats där vi lagrar minnen av övergrepp, trauman, skuld och sorg. Det kan handla om erfarenheter från detta livet eller tidigare liv. Utifrån ett shamanskt perspektiv erbjuder jag wombhealing för dig som känner dig redo att släppa på trauma och sorg och återknyta kontakten med din livmoder och din källa till livslust och skaparglädje.

Vi samtal för att du sedan får en djup massage över och runt din livmoder, äggstockar och bäcken. Det är bra att ha mjuka och bekväma kläder på sig. Wombhealing frigör stagnerad energi och släpper på trauman som energimässigt sitter fast. Behandlingen kan upplevas som nära och intim och sker oftast på en madrass på golvet.

DÅ HEALING ÄR EN PROCESS REKOMMENDERAS MINST 3 BEHANDLINGAR I NÄRA FÖLJD FÖR ATT VERKLIGEN SKAPA EN FÖRÄNDRING

boka ditt healingtillfälle