+46705880072

HEALING 

Healing är en gammal form av läkekonst som bygger på att upprätta balans och fylla på med ny energi i kroppen. Healing hjälper kroppen att stärka sin egna självläkande förmåga. Healing är ett fantastiskt verktyg vid stress, smärta, utbrändhet, oro och nedstämdhet.

Jag är Reiki Master samt utbildad inom shamansk healing och shamansk wombhealing.

När du kommer på healingbehandling hos Marama vägleder jag dig in i dig själv där du får möjligheten att hela och transformera det som står i vägen för ditt eget helande och växande. Jag anser att obalanser, negativa mönster och i många fall sjukdomar, hänger ihop med vårt inre liv, den värld vi har skapat inom oss själva.

Vi möts först i samtal för at du sedan ska få ta del av healing på bänk, skönt inbäddad i filt.

Healing är en process och du behöver vara beredd på att komma vid minst 3 tillfällen i nära följd (ca 1 veckas mellan rum mellan tillfällena) för bästa resultat.

Reiki healing är en mjuk men kraftfull healing form. Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder "universell" och ki, som betyder "livsenergi" och motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien. Universell livsenergi.

Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet.

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod för att släppa stress, frigöra spänningar och blockeringar samt balansera kropp och själ. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle, så som vid stress, smärta, utbrändhet, oro och nedstämdhet. Reiki healing är klassat som friskvård hos Skatteverket, så det går utmärkt att nyttja ditt friskvårdsbidrag hos mig!


Shamansk healing  Jag är utbildad i så väl shamansk healing som shamansk wombhealing. Den shamanska healingen kan upplevas kraftfullare och jobbar mer på djupet. Shamansk healing är en kraftfull healingmetod där samtal kombineras med healing. Du får möjlighet att titta på och ifrågasätta dina föreställningar, attityder och frigöra tung energi och negativa mönster. Varje behandling ser olika ut beroende på var du befinner dig och vilka dina behov är. Vi möts först i ett samtal där vi tittar på anledningen till varför du valt att komma på healing. Vi identifierar det som vi behöver jobba med under behandlingen. Under resten av tiden kommer du sannolikt bli ombedd att lägga dig på bänken, fullt påklädd, väl omstoppad för att där ev. släppa på tung energi, skapa nytt flöde i din kropp och fylla på med ny energi. Genom denna process läker du gamla sår och skapar ett mer kärleksfullt förhållningssätt till dig själv och din omgivning. Denna process skapar balans i kropp och sinne och bidrar till en bättre hälsa. Shamansk healing är en hjälp till självläkande. 


Shamansk wombhealing. Här lägger vi mycket fokus på den feminina energin och kopplingen till vår livmoder. Vår livmoder är källan till allt liv, vårt allra mest heliga. Vår livmoder minns och det är här vi bär på generationer av kunskap men även trauma och sorg. Det är här vi hittar vår kreativitet och livskraft.

I en trygg och kärleksfull miljö möter jag dig som är redo att släppa på gammalt trauma och sorg och återknyta kontakten med din livmoder och din källa till livslust och skaparglädje. Komma i kontakt med den delen av dig där djup kunskap och visdom bor. Vår livmoder är även en plats där vi lagrar minnen av övergrepp, trauman, skuld och sorg. Det kan handla om erfarenheter från detta livet eller tidigare liv.  Wombhealing kan också vara en vacker och kraftfull teknik för dig som vill skapa en ny relation till din livmoder. Kanske längtar du efter att bli gravid, eller skall genomgå en operation i ditt underliv, kanske har du varit med om upplevelser kopplade till ditt underliv som du nu är redo att släppa och skapa fred med.

Vi börjar varje tillfälle med ett samtal för att du sedan får en djup massage över och runt din livmoder, äggstockar och bäcken. Det är bra att ha mjuka och bekväma kläder på sig. Wombhealing frigör stagnerad energi och släpper på trauman som energimässigt sitter fast. Behandlingen kan upplevas som nära och intim och sker oftast med beröring direkt på huden, om det känns ok för dig. En wombhealingbehandling är 90 minuter lång


Från och med den 14 augusti 2024 ger Marama healingbehandlingar på onsdagar hos Gaia Life, Gamla Tostaredsvägen 210, 439 74 Fjärås.

DÅ HEALING ÄR EN PROCESS bör du vara beredd på att komma på MINST 3 BEHANDLINGAR I NÄRA FÖLJD FÖR ATT VERKLIGEN SKAPA EN FÖRÄNDRING

boka ditt healingtillfälle