+46705880072

Gudinneceremoni

En vacker och kraftfull ceremoni för dig som vill hedra kraften inom dig! Gudinneceremoni 

Jag bjuder in till en vacker och kraftfull ceremoni för dig som vill hedra kraften inom dig.

Kanske står du inför ett avslut eller en ny början. En förändring i livet som du vill hedra med en ceremoni bara för dig.

Utifrån hjärtat och ditt högsta bästa arbetar jag för att du skall få möjlighet att släppa på det som inte tjänar dig längre och där du sedan kan bjuda in det nya. Jag skapar ett heligt och tryggt space för dig under denna shamanska ceremoni.

Under denna stund ingår samtal, du få ta del av ceremoniell kakao eller rapé/hapé och du kommer sedan att få ta emot healing. Vill du kan du även kombinera detta tillfälle med ett ceremoniellt hukbad.

Inför din ceremoni, när du bokat tid, kontaktar jag dig för att stämma av hur just du tänker dig detta tillfälle. Utifrån dina önskningar och behov sätter jag sedan ihop en ceremoni som hedrar kraften inom dig.

Tidsåtgång: ca 2,5 timmar


Vem är denna ceremoni för?

Du är kvinna och känner en längtan att släppa det gamla och bjuda in det nya.

Det kan handla om att du vill ha en ceremoni för att:

Du skall byta jobb

Du ändrar riktning i livet

Du har gått igenom/går igenom en skilsmässa

Någon nära dig har gått bort

Du står inför stora beslut

Du har bestämt dig för att göra någon större förändring i ditt liv

Du vill fira dig själv för ett mål du uppnått

Ja, det kan vara nästan vad som helst,

 

Ceremoniell kakao

är plantmedicin från Sydamerika. Den ceremoniella kakaon sägs öppna våra hjärtan och aktivera självkärleken. Med kakaons hjälp vägleds du inåt, till din själs röst till den sanna essensen av dig. Jag tillreder den råa kakaon med kokosmjölk och ett antal kryddor.

Förutom den spirituella aspekten har även denna råa form av kakao mängder av nyttiga antioxidanter och mineraler så som järn, magnesium, kalium m.m

 

Rapé/Hapé

är en plantmedicin från Amazonas. Den har använts av shamaner i urminnes tider. Rapé renar bland annat från tung energi, negativitet, frigör stress, gamla tankebanor, främjar hjärtöppning, grundar och öppnar upp för ditt högre medvetande.

Rapé är en örtmedicin som innehåller helig tobak och aska från andra örter med medicinsk effekt på den fysiska, mentala, känslomässiga och spirituella kroppen. Rapé är lagligt i Sverige med får inte ges till någon under 18 år. Rapén tas genom att örterna blåses in i nästan.


Har du funderingar kring om detta är en ceremoni för dig? Hör gärna av dig till mig via mail

 

Boka din GudinneCeremoni här

boka