+46705880072

Kommande event hos marama

Kalender

Förutom de enskilda behandlingar jag erbjuder håller jag en rad olika event. Här nedan kan du se vad som är på gång och du hittar även länkar till Bokadirekt där du kan boka din plats för ett specifikt event. Om det inte står något annat hålls eventen på Loftet, Stora Iserås Ett, i Onsala.
Jag hoppas vi ses snart!

workshop ~Omfamna dig själv och livet ~

söndag 17/3

I LADAN, STORA ISERÅS ETT, ONSALA

En söndagsförmiddag för dig som är kvinna mitt i livet.

Här är stunden för dig att få uppleva total avslappning, få en inblick i hur vi som kvinnor är starkt kopplade till Moder jord och hur vår cykel och våra hormoner påverkar vårt liv och vår hälsa. Lära känna ditt bäcken bättre och få en förståelse för varför vårt bäcken spelar en så viktig roll i vårt liv.

Du kommer tryggt guidas genom ett antal övningar som ger dig avslappning, koppling till din kropp på ett djupare plan och där får du känslan av att omfamna hela dig. Du får uppleva kraften av att dela din sanning. Att i ett tryggt space få möta andra kvinnor samtala om livet och om dina drömmar och visioner. Vi talar om det som är äkta och sant i livet, vi talar utifrån hjärtat.

 

Denna workshop är för dig som är kvinna, mellan 35- 65 år. Den period i livet där vi möter nya utmaningar och där våra kroppar börjar påminna oss om att vår hälsa är så viktig. Den period i livet där stressen kan vara hög på grund av så många olika anledningar. Genom att omfamna livet och dig själv kan du ge dig de bästa av förutsättningar för att skapa balans inom dig, återupptäcka livskraften och glöden inom dig.

 

Workshopen leds av Maria Berg, grundaren av Marama och online programmet Omfamna Klimakteriet. Maria är healer och prästinna med utbildningar som Sensing Yoga, Hormonyoga, Hukbadsfacilitator, Shamansk healing, Reiki Master, Wombhealing,  Womens Health Coach med fokus på klimakteriet.  Maria är förutom mamma, fru, syster och dotter, före detta verksamhetschef, med en magisterexamen i Socialantropologi.

 

Tid:  8:30 – 13:00

Dag: Söndag 17:e mars

Plats: Loftet, Stora Iserås Ett, Onsala

Pris: 650 kr. Bokningen är bindande men kan överlåtas. Betalning sker med swish på plats. I priset ingår en lättare frukost, tilltugg, samt en goody bag.

Kom som du är, med ett öppet sinne. Bär bekväma mjuka kläder och vill du tar du med dig papper och penna för ev. anteckningar.

 

Varmt välkommen!

Maria Berg - Marama

Boka din plats!

KAKAOCEREMONI - GUDINNAN I DIG - 27/3

I LADAN, STORA ISERÅS ETT, ONSALA

Välkommen till en hjärtöppnande shamansk kakaoceremoni.

Jag välkomnar dig kvinna som vill möta kraften inom dig. Du som har en längan att än mer koppla dig samman med ditt hjärta. Med gudinna i dig som fokus välkomnar vi kakaon som är glädjens och kärlekens dryck.

Du behöver inte några förkunskaper. Känner du att du vill ha hjälp att landa, släppa och att gå in i hjärtat är du varmt välkommen.

Vi går in i ceremoni där du får kakaodryck bestående av rå ceremoniell kakao tillsammans skapar vi ett tryggt och kärleksfullt space.

Bär mjuka kläder som du känner dig vacker i. Ät helst inte ca 2 timmar innan ceremonin. Kakaon bereds på kokosmjölk.

När: Onsdag 28/2 kl 19:00

Var: Loftet, Stora Iserås Ett - Onsala

Investering: 395 kr  Anmälan är bindande och återbetalas ej. Får du förhinder att delta kan du ge din plats till någon du känner.

Kakaoceremonin hålls på Loftet, Stora Iserås Ett, Onsala. Vägbeskrivning skickas ut när eventet närmar sig.

Varmt välkommen!

Boka din plats!

Reiki kurs steg 1 & 2, 27 - 29 september 2024

Känns det för långt till september? Vill du så kommer jag till dig och dina väninnor (minst 4 st) och håller en reiki kurs. Hör i så fall av dig till mig, så bokar vi in det!

Reiki är en vacker healingmetod, som på japanska betyder livsenergi. Det är en mjuk, kärleksfull healingmetod som alla kan lära sig och den är lätt att använda.

Vid detta tillfälle har du möjlighet att bli initierad i både Reiki steg 1 och steg 2.

Du kommer under  fredag och lördag bli initierad i Reiki steg 1 och söndagen kommer att ägnas åt Reiki steg 2.

Jag bjuder in dig som utifrån hjärtat och kärlekens energi vill lära dig Reiki. 

Reiki är en mjuk, men kraftfull healingform som kan hjälpa dig att släppa på stress, frigöra spänningar och blockeringar, balansera kropp och själ samt utveckla din andlighet och mediala gåvor. Reiki frigör blockeringar i livsenergins flöde och känslor kommer upp till ytan för att läkas, vilket ger ny energi i livet. Du som väljer att gå Reiki kurs hos mig bör vara beredd på att det är en nyckel i din egna personliga utveckling, att du under denna helgen startar/eller fortsätter på din resa att skapa fred inom dig själv.

När du blivit initierad i Reiki är du en kanal för den universella livsenergin. Efter att ha blivit initierad i Reiki steg 1 kommer du ha möjlighet att ge Reiki healing till dig själv och andra människor men även till djur, växter, mat m.m.

I steg 1 kursen i Usui Natural Reiki ingår följande:

- Lär dig om Reikins historia och grund

- Initieringar så att du blir en kanal för Reiki energin

- Handpositioner för behandling av dig själv och andra

- Gemensamma meditationer och sharings

- Träna på att ge och få behandlingar

- Diplom enligt Usui Natural Reiki

 

Reiki steg 2 är för en fördjupning inom Reiki. 

Under denna kurs går vi utanför tid och rum då du lär dig att skickar Reiki på distans. Du kommer få ta del av symboler som hjälper dig i ditt arbete med Reiki. Din Reiki energi blir starkare och behandlingar du ger blir mer kraftfulla och effektiva.

Innehållet i kursen Usui Natural Reik steg 2, 1 dag:

- Kunskap om Reiki symboler och hur du använder dem

- Reiki initiering

- Öva på att skicka Reiki på distans

- Meditation

- Ge och få Reiki

- Diplom enligt Usui Natural Reiki

- En återträff

Förkunskaper: att du skall ha genomgått Reiki steg 1 hos Maria Berg.

Maria är utbildad och initierad Reiki Master av Grand Master Ania Munay


För dig som tidigare gått Reiki steg 1 för mig finns det givetvis möjlighet att endast delta under söndagen för att bli initierad i Reiki steg 2


Kursen hålls i Ladan på Stora Iserås Ett, Onsala. Här finns också möjlighet till övernattning om du kommer långväga. Begränsat antal sovplatser! Så boka i tid.


Datum: 27 – 29 september 2024

Fredag (Steg 1): Kl 10-16

Lördag (Steg 1): Kl 10-16 

Söndag (Steg 2): Kl 10-15

Investering: 4 300 kr ( endast steg 2, 1 900 kr)

OBS! anmälan är bindande och du förbinder dig att betala kursavgiften.

Varmt välkommen!

Maria Berg

Boka din plats!