+46705880072

MARIAS VERKTYGSLÅDA

Jag är inte mycket för titlar och diplom, men här kan du se vilka utbildningar jag genomfört som lett mig fram till var jag är idag.
De utbildningar jag gått har lett mig fram till vem jag är idag och format det sätt jag arbetar på och utformat de tjänster som Marama erbjuder. Jag är otroligt stolt och tacksam för den kunskap och de lärdomar jag fått genom mina utbildningar, men vet att det är först när jag själv inkorporerar den kunskap jag fått, i de tjänster jag erbjuder, som det blir på riktigt, sant och äkta.

SHAMANSK HEALING

Under 2017-2019 genomförde jag min tvååriga shamanutbildning via Gaia Life. Första året av utbildningen var en djupt transformerande resa in i mitt egna mörker där målet var att hela sig själv, få en större förståelse för hur mitt egna förhållningssätt till livet präglar hur jag formar mitt liv. Andra året hade fokus på att hela andra.

REIKI

Jag är utbildad Reiki Master genom Ania Munay. Genom Reikins mjuka och kraftfulla energi har jag fått möjligheten att fördjupa mig i kunskapen kring Reik och genom min Master har jag nu fått nycklarna till att bli min egna mästare och själv kunna lära ut till andra.

Min lärare Ania Munay har varit Reik Master i över 25 år och undervisar i den traditionella formen av Rieki som först vidare från Dr Usui.

GA DIPLOMERA COACH

Utbildningen till Diplomerad Coach genomförde jag under 2017 på Gothia Akademi. En utbildning som gett mig nycklar att vägleda andra människor. Jag har fått nycklar för att hjälpa andra lösa problem, fokusera och sätta upp mål som man på ett konstruktivt sätt kan uppnå.

PI KOST- OCH HÄLSOCOACH

Under 2018 genomförde jag en gedigen utbildning till Kost- och hälsocoach genom Paleo Institute. Utbildningen har ett funktionsmedicinskt förhållningssätt och vilar på vetenskaplig grund. I utbildningen ingick fördjupning kring Humanbiologi, Nutrition & Metabol ohälsa, Nutrition & Inflammatorisk ohälsa, Stress & ohälsa.

SENSING YOGA

Under 2021 har jag genomfört en Lärarutbildning i Sensing Yoga via Connective institute. Utbildningen har gett mig kunskap kring kroppens påverkan av stress och hur vi genom olika tekniker inom sensing yogan kan få kroppen att slappna av, komma in i ett avslappnat tillstånd på djupet och genom de mjuka rörelserna släppa på stress och smärta samt att få igång flödet i vår viktiga bindväv.

periSTEAM FACILITATOR

Genom Peristeam Hydrotherapy Institute /Steamy Chick har jag genomgått en gedigen utbildning kring hur man genomför hukbad på ett säkert sätt. Institutet har gjort en mängd fallstudier och jobbat under många år med kvinnohälsa. Kunskapen kring örter och kvinnohälsan hämtas från traditionell kinesisk medicin. 

WOMBHEALING

Under våren 2021 har jag genomgått en djupt transformerande utbildning i Wombhealing på Gaia Life. Genom att på djupet återknyta kontakten med min kvinnlighet, min livmoder och den sanna essensen av vem jag är har jag skapat förutsättningar för att finnas till för andra kvinnor som vill göra det samma. Genom ceremonier, healingtekniker och kvinnlig samvaro har jag fått de redskap jag behöver för att nu kunna erbjuda wombhealing till de kvinnor som känner sig redo.

HUMAN ELEMENT

Under 2017 genomförde jag utbildningen Human Element via utbildningsföretaget Core Code. Denna utbildning är en intensiv upplevelsebaserad utbildning om individ- grupp- och organisationsutveckling.

HORMONYOGA

Under våren 2022 genomförde jag en Hormonyoga utbildning hos Ellen Engvall/Hormony Yoga. Jag fick här kunskap kring hur andning, avslappning samt specifika yoga rörelser kan påverka vårt hormonsystem så att det kommer mer i balans samt hur vi med hjälp av dessa tekniker kan hjälpa vår kropp att återfå mer balans.

månprästinna

Under 2022/2023 gick jag i prästinneträning hos Ania Munay. Ett år då jag gjorde en djup resa inom mig för att hämta tillbaka än mer av min kunskap och visdom. Detta var ett år då jag fick möta de indiska gudinnorna än djupare och fick mitt första riktiga möte med Gudinnan Kundalini.  

certified woman healith specialist

Under 2023 fördjupar jag min kunskap kring kvinnohälsa än mer genom att gå en ettårig utbildning via Flourish Insititute. Här får jag fördjupad kunskap och redskap för att kunna stötta kvinnor online som vill ha stöttning kring obalanser i deras kropp som visar sig som t ex smärta i bäcken/livmoder, hormonobalanser, PMS, endometrios, klimakteriebesvär m.m.

LIVET

Genom min egna hälsoresa, de erfarenheter jag fått som mamma, fru, dotter, syster, verksamhetschef, medmänniska m.m har jag många erfarenheter och lärdomar som jag använder mig av när jag möter dig som väljer att komma på behandling hos mig.