+46705880072

Marama - för kraften inom dig

Tjänster

Med närvaro, ett öppet hjärta och ödmjukhet inför livet möter jag dig som vill bli stöttad att ta nästa steg på din resa i livet för att bli ännu mer hel och ännu mer du.
För kraften inom dig

Tjänster

Kraftfulla behandlingar, online program, ceremonier eller gruppaktiviteter för att stärka dig själv, din kvinnlighet och hitta glädjen och livslusten inom dig.

Healing

Marama erbjuder shamansk healing, wombhealing och Reiki healing.

Healing är en gammal form av läkekonst som bygger på att upprätta balans och fylla på med ny energi i kroppen.

Läs mer om den healing Marama erbjuder

Hukbad och hukbadsörter

Att som kvinna ha möjlighet att få stärka sin koppling till det heligaste vi har, vårt underliv, är kraftfullt och energigivande. Hukbad är en gammal tradition som även idag finns i många kulturer världen över. Kärt barn har många namn och hukbad kallas även för snippsauna och yoni steam.

Marama erbjuder även örtblandningar för hukbad samt säljer stolen Guninnepallen skapad av Marama

Läs mer om hukbad och örter

Gudinneceremoni

En vacker och kraftfull ceremoni för dig som vill hedra kraften inom dig.

Kanske står du inför ett avslut eller en ny början. En förändring i livet som du vill hedra med en ceremoni bara för dig.

Läs mer om GudinneCeremoni

omfamna klimakteriet

Ge dig själv möjligheten att än mer komma i balans och hitta din inre kraft. Under 12 veckor följs vi åt i ett program där du får ta del av individuell coachning,  information, övningar och får egna praktiska verktyg för att skapa mer balans inom dig. Du ges möjligheten att hitta din inre styrka och kraft. 

Läs mer om Omfamna Klimakteriet

Reiki healing kurs

Reiki är en vacker healingmetod, som på japanska betyder livsenergi.

Det är en mjuk, kärleksfull healingmetod som alla kan lära sig och den är lätt att använda.

Jag håller utbildningar i så väl Reiki steg I, II och III

Läs mer om utbildningen här

Omfamna klimakteriet

Ett 12 veckors online program för dig som är i förklimakteriet/klimakteriet, vanligtvis är du mellan 45-60 år gammal.

Denna kurs är för dig som vill hitta balansen i dig själv och upptäcka den kraftfulla, självälskande kvinnan som bor inom dig, men som du kanske har förlorat någonstans längs med vägen.

Antingen väljer du att satsa rejält på din hälsa och köper hela paketet där det ingår 8 enskilda coachingsamtal, eller så väljer du att endast göra online programmet, utan coachning. Längtar du efter att få göra denna transformerande resan ihop med andra kvinnor? Då kan du anmäla dig till programmet som startat 28/1 där vi möts vid 4 tillfällen under vintern/våren för att stötta varandra. 

Kursen fokuserar på din livsstil och du kommer få professionellt stöd och kunskap för att du skall kunna göra de förändringar du behöver för att stötta din kropp och själ.

Läs mer om Omfamna Klimakteriet här