+46705880072

Online program

omfamna klimakteriet 

Skapa balans och expandera din inre kraft

Nu är det dags att omfamna de förändringar du ser i dig själv och i livet. Få redskapen och stöttningen att hitta styrkorna i denna kraftfulla förändringsprocess som varje kvinna går igenom. Hitta din inre kraft, återta kontrollen över din kropp och gör henne till ditt heliga tempel.

Vill du enkelt få svar på dina frågor kring programmet? Boka ett kostnadsfritt samtal med mig

Boka samtal

Välkommen till ett kraftfullt

12-veckors program!


Ett 12 veckors program för dig som är i förklimakteriet/klimakteriet, vanligtvis är du mellan 40-60 år gammal.

Detta program är för dig som vill hitta balansen i dig själv, dämpa dina klimakteriesymptom och upptäcka den kraftfulla, självälskande kvinnan som bor inom dig, men som du kanske har förlorat någonstans längs med vägen.

Programmet fokuserar på din livsstil och du kommer få professionellt stöd och kunskap för att du skall kunna göra de förändringar du behöver för att stötta din kropp och själ och skapa balans bland dina hormoner.

NU ÄR DET DAGS!

-        Lämna den trötta, orkeslösa delen av dig, hon som tappat tilltron på sig själv och hitta nycklarna till att sätta dig själv i främsta rummet, så att du kan ha energi nog att finnas där för så väl dig själv som för dina nära och kära.

-        Skapa balans i din kropp genom enkla, kraftfulla förändringar i din kost, så att du kan balansera upp symtom som  värmevallningar, dålig sömn, viktuppgång och oro.

-        Upptäck och utforska din inre kraft. Genom meditation, samt övningar, där du får komma i kontakt med din livmoder ges du möjligheten till att börja lyssna till din innersta längtan. Här hittar du redskap, för att låta dig själv blomstra och plocka fram den kraftfulla kvinna som bor inom dig.


-        Hitta tillbaka till dig själv, hon som omfamnar livet, men som du kanske tappat bort på vägen. Genom att ge dig själv gåvan att dyka in i ditt egna helande genom enskilda, online coaching samtal med Maria, ger du dig möjlighet till reflektion och fokus på vad du faktiskt vill i livet och hur du skall ta dig dit.

-        Genom att upptäcka din livmoders kraft, din koppling till Moder jord så får du nycklar för återhämtning och hur du kan tanka energi i naturen.HUr vill du göra denna transformerande resa?

Vi är alla olika och har olika förutsättningar och önskemål, därför finns det flera olika sätt för dig att ta del av detta program 

Premium

Här är alternative för dig som vill ge dig de allra bästa förutsättningarna för att lyckas. Detta är programmet där du får en grundlig kartläggning av din hälsa samt råd kring vad du bör fokusera på under de kommande 12 veckorna när du genomför ditt online program.

Tillgång till online plattformen där du varje vecka får ta del av ny information och övningar.

Du kommer genom 8 enskilda coachnings tillfällen 1:1 blir stöttad, hållen i din egna process samt blir utmanad att testa dina egna tankemönster och beteenden under programmets gång.  

Genom att ta del av alla modulen via online plattformen samt att du ger dig den transformerande processen att bli coachad genom denna process skapar du dig de allra bästa förutsättningar för att lyckas!

 solo

Detta är alternativet för dig som känner att du vill göra online programmet på egen hand. Du känner att du har motivationen och kapaciteten att på egen hand genomföra de förändringar du står inför med hjälp av materialet du får ta del av via online plattformen.

Du kommer varje vecka ha möjlighet att ställa kortare frågor via mail till Maria.


Givetvis kan du köpa till enskild coachning senare om du ändrar dig! 

Tillsammans

Här är alternativet för dig som känner att du vill göra denna resa tillsammans med andra kvinnor.

Du får ta del av online plattformen och det materia som presenteras där varje vecka.

Du blir en del i en sluten facebook grupp där alla deltagare kan stötta varandra under resans gång.

Vi möts vid 5 tillfällen online där vi delar våra upplevelser och fördjupar oss i olika ämnen.

Möjlighet att varje vecka ställa kortare frågor via mail till Maria.

Det är oerhört kraftfullt och vackert att få göra en transformerande förändring i sitt liv tillsammans med andra kvinnor och bli stöttad längs med vägen.

Nästa grupp startar 1/4 2024 med online träffar 8/4, 29/4, 13/5, 3/6 samt 24/6.

Boka senast 15/3 och erhåll 30% rabatt

Givetvis kan du köpa till enskild coachning till detta paket!

Vad ingår i online programmet

Omfamna Klimakteriet?


"Solo"

Programmet sträcker sig över 12 veckor.

Varje vecka får du ta del av en ny modul via online plattformen. Varje vecka har ett specifikt fokus och du kommer bland annat få ta del av:

 • Videos med information kring hur sömn, stress, lymfsystem, kost och rörelse påverkar dina hormoner och din hälsa

 • Information kring hur din koppling till din kvinnlighet och Moder jord kan stödja dig på ett positivt sätt

 • Andningsövningar

 • Meditationer

 • Självhypnoser

 • Råd för egenvård av lymfsystemet

 • Yoga Nidra

 • Hormonyoga pass

 • Kakaoceremoni

 • Hukbad

 • Rörelser för att släppa på spänningar i och runt din bäckenbotten

 • Reflektionsmaterial inför förändringar du behöver genomföra i ditt liv

Möjlighet att ställa frågor till Maria via e-mail där arbetstiden för svar omfattar max 15 min varje vecka. (Svar erhålles måndag - fredag 9-17)

Du kommer ha tillgång till online materialet i minst två år från det att du påbörjade programmet!

"Premium"

Väljer du paketet "Premium" får du allt som ingår i Online programmet Solo, samt 8 tillfällen med enskild coachning.  Coachningen kommer hjälpa dig att identifiera vad du behöver jobba med och vilka redskap du behöver för att skapa framgång i din process. Du kommer få hjälp att släppa föreställningar som håller dig tillbaka, bli stöttad, håller och utmanad att genomföra de förändringar som just du behöver.  Samtalen kommer fokusera på båden din fysiska och mentala hälsa. Efter varje samtal får du en kort sammanfattning kring vad vi talat om samt eventuella övningar eller annat vi talat om.


"Tillsammans"

Väljer du paketet " Tillsammans" får du allt som ingår i Online programmet Solo samt 5 tillfällen där vi som grupp möts online. Här får du möjlighet att dela vart just du befinner dig på din resa, ta del av var de andra i gruppen befinner sig. Här lyfts frågor och vi fördjupar oss vid varje tillfälle kring ett specifikt område. Du kommer även vara del i en sluten Facebook grupp där du kan få stöd under din transformerande resa.  

Nästa grupp startar 1/4 2024 med online träffar 8/4, 29/4, 13/5, 3/6 samt 24/6

Maria är din guide genom denna process

Maria, ägaren av Marama, står för alla delar i programmet.

Maria är en kvinna med djupgående kunskap kring att återta sin egna inre kraft och har erfarenhet av utmaningar som vi ställs inför kring förklimakteriet/klimakteriet.

Maria har en historia av att kämpa med trötthet/utbrändhet samt flera autoimmuna åkommor, så som Graves /giftstruma samt alopecia universalis. Längtan och sökandet efter att må bättre har lett henne på en stor inre resa genom personlig utveckling.

Maria har ett starkt kall att arbeta med kvinnor och hjälpa dem återta sin egna kraft genom de redskap hon själv lärt sig. De redskap som Maria använt för att bli starkare inombords och återta tron på sig själv är bland annat utbildning inom Kost- och hälsocoachning, Hormonyoga, Sensing Yoga, Shamansk healing samt "Woman health practitioner". För mer information om Maria och hennes utbildningar, gå till:  Marias verktygslåda


Maria är förutom att vara mamma, syster och fru även utbildad i Socialantropologi (Fil. Mag) och har många års erfarenhet av att vara verksamhetschef inom den ideella sektorn.

investering

Du har alltid möjlighet att betala allt vid ett och samma tillfälle eller dela upp betalningen på tre tillfällen. 
Solo

5 700 SEK

 • Startar programmet när du är redo. 

 • Genomför programmet i din egna takt. 

 • Får ta del av en ny modul varje vecka under 12 veckors tid.

 • Får tillgång till stöd via e-mail upp till 15 min/vecka.

 • Går att delbetala!


Köp nu
Tillsammans

7 000 SEK

 • Får ta del av programmets moduler med start 28/1 2024. 

 • Får ingå i en sluten FB grupp.

 • Gör denna transformerande resa ihop med andra kvinnor.

 • 4 online gruppträffar (2h/tillfälle).

 • Får tillgång till stöd via e-mail upp till 15 min/vecka.

 • Går att delbetala!

Köp nu
Premium

18 000 SEK

 • Startar programmet när du är redo. 

 • Får ta del av en ny modul varje vecka under 12 veckors tid.

 • Får 8 enskilda coachningstillfällen.

 • Får tillgång till stöd via e-mail upp till 15 min/vecka.


 • Går att delbetala!

Köp nu