+46705880072

Online program

omfamna klimakteriet 

Skapa balans och expandera din inre kraft

Nu är det dags att omfamna de förändringar du ser i dig själv och i livet. Få redskapen och stöttningen att hitta styrkorna i denna kraftfulla förändringsprocess som varje kvinna går igenom. Hitta din inre kraft, återta kontrollen över din kropp och gör henne till ditt heliga tempel.

Vill du enkelt få svar på dina frågor kring programmet? Boka ett kostnadsfritt samtal med mig

Boka samtal

Omfamna klimakteriet

Välkommen till en kraftfull 12 veckors program!

En 12 veckors program för dig som är i förklimakteriet/klimakteriet, vanligtvis är du mellan 45-60 år gammal.

Denna kurs är för dig som vill hitta balansen i dig själv, dämpa dina klimakteriesymptom och upptäcka den kraftfulla, självälskande kvinnan som bor inom dig, men som du kanske har förlorat någonstans längs med vägen.

Coaching samtalen är enskilda samtal, online.

Första samtalet är mellan 90-120 minuter långt och resterande är ca 60 minuter. Efter varje samtal får du en kort sammanfattning kring vad vi talat om och eventuella saker vi kommit överens om under samtalet.

Programmet fokuserar på din livsstil och du kommer få professionellt stöd och kunskap för att du skall kunna göra de förändringar du behöver för att stötta din kropp och själ.

Nu är det dags!


-        Lämna den trötta, orkeslösa delen av dig, hon som tappat tilltron på sig själv och hitta nycklarna till att sätta dig själv i främsta rummet, så att du kan ha energi nog att finnas där för så väl dig själv som dina nära och kära.

-        Skapa balans i din kropp genom enkla, kraftfulla förändringar i din kost, så att du kan balansera upp symtom som  värmevallningar, dålig sömn, viktuppgång och oro.

-        Upptäck och utforska din inre kraft. Genom meditation, samt övningar, där du får komma i kontakt med din livmoder ges du möjligheten till att börja lyssna till din innersta längtan. Här hittar du redskap, för att låta dig själv blomstra och plocka fram den kraftfulla kvinna som bor inom dig.


-        Hitta tillbaka till dig själv, hon som omfamnar livet, men som du kanske tappat bort på vägen. Genom att ge dig själv gåvan att dyka in i ditt egna helande genom enskilda, online coaching samtal med Maria, ger du dig möjlighet till reflektion och fokus på vad du faktiskt vill i livet och hur du skall ta dig dit.

-        Genom att upptäcka din livmoders kraft, din koppling till Moder jord så får du nycklar för återhämtning och hur du kan tanka energi i naturen.

Det här får du i programmet

-        Coaching samtal. Under en period av 12 veckor får du totalt 8 enskilda coachnings samtal med Maria. Coachningen kommer hjälpa dig att identifiera vad du behöver jobba med och vilka redskap du behöver för att skapa framgång i din process. Samtalen kommer fokusera på båden din fysiska och mentala hälsa. Efter varje samtal får du en kort sammanfattning kring vad vi talat om.

-        Som stöd under kursen får du tillgång till förinspelade videos med information kring olika ämnen, meditationer och rörelseprogram. Dessa förinspelade videos kommer att finnas tillgängliga för dig under hela kursperioden samt ytterligare 6 månader.

-        Stöd kring kost och kostförändring. Du kommer få stöd och råd av Maria, som är utbildad Kost- och Hälsocoach via Paleo Institute. Du kommer bli stöttad och guidad att göra de förändringar som krävs för att hjälpa din mage och kropp att återfå balans och stödja optimal hälsa.

Vem håller i kursen?

Maria, ägaren av Marama, står för alla delar i programmet.

Maria är en kvinna med djupgående kunskap kring att återta sin egna inre kraft.

Maria har en historia av att kämpa med trötthet/utbrändhet samt flera autoimmuna åkommor, så som Graves /giftstruma samt alopecia universalis. Längtan och sökandet efter att må bättre har lett henne på en stor inre resa genom personlig utveckling.

Maria har ett starkt kall att arbeta med kvinnor och hjälpa dem återta sin egna kraft genom de redskap hon själv lärt sig. De redskap som Maria använt för att bli starkare inombords och återta tron på sig själv.

I Marias företagande möts du med integritet, värme och öppenhet samt en nyfikenhet för vem du är som person.

För mer information om Maria och hennes erfarenhet gå till: Om Maria

Maria är förutom att vara mamma, syster och fru även utbildad i Socialantropologi (Fil. Mag) och har många års erfarenhet av att vara verksamhetschef inom den ideella sektorn.

Investering


Din investering för detta program är 16 000 kr.

Möjlighet till delbetalning finns! Du betalar 5 333 kr x 3. Första betalningen sker i samband med anmälan andra betalningen 4 veckor senare och sista betalningen 8 veckor efter anmälan.